Δρόμος Huida No.56, περιοχή Zhongyuan, Zhengzhou, Κίνα
Αρχική Σελίδα

Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Γεια Vincent, Το τρέξιμο γραμμών σβόλων φλοιών ρυζιού 2t/h πολύ καλό στην Ουγκάντα, οι σβόλοι που παράγονται από τη μηχανή σας έχει εγκρίνει από SGS για να συμμορφωθεί το EN συν τα πρότυπα Α1, τώρα έχουμε εξαγάγει τους σβόλους στις χώρες Europen. Ευχαριστώ πολύ, η μηχανή σας γυρίζει το φλοιό ρυζιού αποβλήτων από το μύλο ρυζιού μου σε υψηλό - ποιοτικοί σβόλοι, οι οποίοι γυρίζουν τα απόβλητά μου στα χρήματα.

—— Mahamadou

Ο αγαπητός Vincent Είμαι ευτυχής να σας ενημερώσω ο μύλος σβόλων πριονιδιού MZLH508 και το δοχείο ψύξης σβόλων είναι τελειωμένη εγκατάσταση και η επιτροπή στην Αίγυπτο, σβόλοι που παράγονται από τη μηχανή σας είναι πολύ καλή, ο πελάτης μου είναι hammp με τη μηχανή σας. Στο επόμενο στάδιο για να διατάξω μια ξύλινη γραμμή παραγωγής σβόλων 1.5-2t/h και θα μιλήσω με σας για το ζήτημα πρακτόρων

—— Mostafa

Amy Το πριονίδι που κατασκευάζει τη μηχανή έφθασε Σουηδία, ανοίγω το ξύλινο κιβώτιο και σύνδεσα τη μηχανή με την ηλεκτρική ενέργεια. Σήμερα έχω τρέξει το πριονίδι κατασκευάζοντας τη μηχανή, που είναι υψηλή efficieny, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πριονίδι που γίνεται από αυτήν την μηχανή.

—— Kristoffer

Οι ευχαριστίες για την αποστολή του μηχανικού στην εγκατάσταση και την ανάθεση της γραμμής σβόλων EFB στην Ινδονησία, τώρα η εγκατάσταση έχουν τελειώσει, οι μηχανές από την επιχείρησή σας είναι πολύ καλή ποιότητα με τη καλή απόδοση εδώ. Κάνουμε τώρα τη serval δοκιμή στις πρώτες ύλες μας, μόλις η εξεταστική εργασία μας που τελειώνουν, θα μιλήσω με σας για μεγαλύτερες εμπορικές εγκαταστάσεις.

—— Ashrafuzzaman

Γεια Vincent, ευτυχής να σας πει ότι το σαπούνι πλυντηρίων που γίνεται από τη γραμμή παραγωγής σαπουνιών πλυντηρίων 300-800kg/h σας είναι πολύ δημοφιλές στην Αιθιοπία, πολύ σύντομα θα επενδύσουμε το saponification τμήμα και το τμήμα 1000-1500kg/h finsh της γραμμής παραγωγής σαπουνιών. Ευχαριστώ πολύ!

—— Emmanuel

Ο κ. Vincent, ο κύβος δαχτυλιδιών και άλλα σχετικά ανταλλακτικά για το μύλο σβόλων MZLH420 έφθασαν Κόστα Ρίκα και τρέχοντας αγαθό, με την αναλογία συμπίεσης που συστήσατε, μπορούμε να κάνουμε τους πολύ καλούς σβόλους από την πρώτη ύλη μας. Οι ευχαριστίες για όλο το σας βοηθούν για να κάνουν το τρέξιμο μηχανών μου, προγραμματίζω στο μάρκετινγκ των μηχανημάτων και των ανταλλακτικών σβόλων σας στη χώρα μου.

—— Diarrassouba

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Ποιότητα του συνθήματος η “κερδίζει την αγορά, η πίστη κάνει την ποιότητα” της Co. μηχανημάτων Zhengzhou Fanda, το ΕΠΕ απεικονίζει τη σημασία της ποιότητας για το προϊόν μας και της ποιότητάς μας. Η ποιότητα είναι ζωή της επιχείρησης και μέλλον της επιχείρησης.

Από το στάδιο Ε&Α, τεθειμένη μηχανικός ποιότητα Fanda ως Νο 1 σημαντικό ζήτημα, όλα σχεδιάζουν, everytime ενημερώνουν το προϊόν μας, πρέπει να εξετάσουν το προϊόν πρέπει να είναι ένα καλές σχέδιο και μια καλή απόδοση. Κατά τη διάρκεια του σταδίου παραγωγής, ο διευθυντής παραγωγής υπογραμμίζει πάντα τη σημασία της ποιότητας των προϊόντων μας, για κάθε μηχανή που παρήγαγαν με την κατάλληλη ένωση, τη στίλβωση, τη ζωγραφική και τον ισορροπώντας συντελεστή, QC τη δόνηση, τη μετατόπιση, το χάρτη, τη θερμοκρασία και την περιστροφή δοκιμής υπαλλήλων κάθε μηχανής μας προτού να την παραδώσουμε στον πελάτη. Η ομάδα πωλήσεών μας δίνει προσοχή στην καταρτισμένη υπηρεσία που παρείχαμε στον πελάτη, εμμένουμε στην αρχή την αλήθεια από το γεγονός, κάθε πωλητής δεν μπορεί να τονίσει τη λειτουργία και την παραγωγή της μηχανής μας. Τα μηχανήματα Fanda συμμορφώνονται με GB/T19001-2016/ISO9001: τα πρότυπα του 2015 για να παραγάγουν τις μηχανές μας και να εξετάσουν τις μηχανές μας για να βεβαιώσουν αυτό είναι καλή ποιότητα και απόδοση.

 

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Registration Form for Foreign Trade

  Αριθμός:03007541

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-06-02

  Που εκδίδονται από:Record Registration Organisation

 • Κίνα Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Cettificate of Quality Conformity

  Αριθμός:144100B0/00359

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-02-12

  Που εκδίδονται από:China Council of International Trade

 • Κίνα Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Cettificate of Quality Conformity

  Αριθμός:RW005375

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-04-13

  Που εκδίδονται από:SGS

 • Κίνα Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Cettificate of Quality Conformity

  Αριθμός:COD/2018/527569

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-06-14

  Που εκδίδονται από:Bureau Veritas

 • Κίνα Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Quality Authentication Certificate

  Αριθμός:CE-19-0509-01

  Ημερομηνία Έκδοσης:2019-05-09

  Που εκδίδονται από:ENTE Certtification

 • Κίνα Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Quality Authentication Certificate

  Αριθμός:CE-18-0108-08

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-06-08

  Που εκδίδονται από:ENTE Certtification

 • Κίνα Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Utility Model Authorized Certificate

  Αριθμός:ZL.2016.7.1607290.1

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-07-12

  Που εκδίδονται από:The State Intellectual Property Office of P. R. C.

 • Κίνα Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE certificate

  Αριθμός:MD-20-05-51

  Ημερομηνία Έκδοσης:2020-05-27

  Ημερομηνία λήξης:2025-05-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:wood debarking machine

  Που εκδίδονται από:SZUTEST

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou Fanda Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Vincent

Τηλ.:: 86- 18639007627

Φαξ: 86-371-62614266

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Τύπος μύλων σβόλων προμηθευτής. © 2019 - 2021 pelletmillpress.com. All Rights Reserved.